Винаги когато съм си проверявал VIN-а ми е излизала малко объркваща информация, която не мога да си обесня. Отгоре ми пише, че според тази година двигателя ми е 136 коньова версия 100KW. Но пък най-долу инфото показва, че версията на двигателя е 140 коня 103kW. Нещо съм объркан?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Относно VIN check
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщениеВинаги когато съм си проверявал VIN-а ми е излизала малко объркваща информация, която не мога да си обесня. Отгоре ми пише, че според тази година двигателя ми е 136 коньова версия 100KW. Но пък най-долу инфото показва, че версията на двигателя е 140 коня 103kW. Нещо съм объркан?.
"Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"
Comment
-
Голяма каша с това декодиране на VIN номера. Както един колега се изрази - "лабиринтщина". След като попаднах на една камара неработещи линкове по въпроса, се принуждавам да Ви попитам следното:
Доколкото разбрах от всички писания, които прочетох, информацията за годината на производство се съдържа в десетия символ от VIN номера. Като годините от 1990 до 2000 са означени с букви а тези след 2000 - с цифрите 1, 2............... Описано е че този символ не може да бъде 0 (нула), не се използва и буквата "о
"
В моя VIN номер десетият символ е 0 (нула)
Според Вас коя трябва да е годината на производство за този VIN ?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщениеВинаги когато съм си проверявал VIN-а ми е излизала малко объркваща информация, която не мога да си обесня. Отгоре ми пише, че според тази година двигателя ми е 136 коньова версия 100KW. Но пък най-долу инфото показва, че версията на двигателя е 140 коня 103kW. Нещо съм объркан?
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеГоляма каша с това декодиране на VIN номера. Както един колега се изрази - "лабиринтщина". След като попаднах на една камара неработещи линкове по въпроса, се принуждавам да Ви попитам следното:
Доколкото разбрах от всички писания, които прочетох, информацията за годината на производство се съдържа в десетия символ от VIN номера. Като годините от 1990 до 2000 са означени с букви а тези след 2000 - с цифрите 1, 2............... Описано е че този символ не може да бъде 0 (нула), не се използва и буквата "о
"
елиминирай тези букви и ще видиш че десетия символ не е нула. При мен също със буквите излиза че е 0 но без тях не е.
Comment
-
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщениехъм, таз кола коя година е ?
с такъв малък ВИН ... ще да е от първите произведени
А не трябва ли Vin да го има набит някъде директно на купето а не така на табелка? Ако да - къде да го търся?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеГоляма каша с това декодиране на VIN номера. Както един колега се изрази - "лабиринтщина". След като попаднах на една камара неработещи линкове по въпроса, се принуждавам да Ви попитам следното:
"
Иначе твоята излиза 08.1998
http://eper.fiatforum.com/eper/navi?...=&SENDFORAUTH=Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТвърди се, че е 2000 г.
А не трябва ли Vin да го има набит някъде директно на купето а не така на табелка? Ако да - къде да го търся?'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщениеТова дето си го чел някъде сигурно се отнася за немските возила- аз съм срещал подобно нещо за ауди и ваген,но при италянките не съм виждал букви(може би само на много стари модели).
Иначе твоята излиза 08.1998
http://eper.fiatforum.com/eper/navi?...=&SENDFORAUTH=
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment